Your business ideas become True!

WP Tronic is in staat om uw technologische ideeŽn te verwezenlijken in state of the art technologie. Onze doelstelling is; ,,klanten te realiseren voor het leven”. Wij onderkennen uw unieke positie in de markt en het belang van een passende technologische oplossing vormt een belangrijke bijdrage voor uw succes. Daarom werken we samen met onze klanten op basis van vertrouwen en integriteit. Desgewenst sluiten we daarom met u een non-disclosure overeenkomst af alvorens u uw ideeŽn aan ons kenbaar maakt. Verder bestaat de mogelijkheid tot het afsluiten van exclusieve verkooprechten m.b.t. bepaalde oplossingen. Al onze activiteiten zijn erop gericht om samen met onze klanten succes formules te ontwikkelen op basis van een win-win situatie.


Onze Filosofie


Onze filosofie is gebaseerd op eenvoud en optimaal gebruik van technologie waar mogelijk. Een goede schakeling zit vaak eenvoudig in elkaar. Een goed ontwerp wordt gekenmerkt door krachtige lijnen. In alle eenvoud een krachtige lijn creŽren is dan ook kunst. Daarnaast dient een schakeling of besturing zo te worden ontworpen dat deze zonder al te veel moeite door de vereiste keuringen zal komen zoals elektromagnetische compatibiliteit (emc) en veiligheidseisen. Verder dient er een duidelijke analyse te worden gemaakt van de condities en omgevingsfactoren waarin de oplossing dient te functioneren; (weer, temperatuur, intensiteit, vocht, schokbestendigheid etc.). Onze project roadmap die start bij de functionele definitie/ ontwerp, ontwikkeling tot en met uiteindelijke levering draagt ertoe bij dat u een kwalitatief hoogwaardig en kosten effectief eindproduct ter beschikking krijgt.

Een aanzienlijk deel van onze relaties wil kostenbesparingen kunnen doorvoeren, hetgeen veelal wordt ingevuld door het outsourcen van de productie naar Aziatische landen. Een belangrijk deel van onze opdrachten bestaan dan ook uit het optimaliseren van schakelingen, hetgeen leidt tot aanzienlijke kosten besparingen welke dikwijls niet opweegt tegen de kosten van productie outsourcing. De kosten van een eind product beginnen bij de bron, namelijk de definitie van de functionele requirements en een optimale vertaling hiervan naar een ontwerp. Kortom; kosten in de bron vormen de bron van de uiteindelijke kosten. WP Tronic is in staat om met uw organisatie mee te denken.

Door toepassing van kwalitatief hoogstaande en duurzame materialen alsmede juiste componenten keuze, vormt het ontwerpen van een nieuwe schakeling of besturing de gewenste toegevoegde waarde voor uw business nu en in de toekomst, want uiteraard houden wij u graag op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen om uw organisatie ook in de toekomst de juiste voorsprong te kunnen blijven geven.

Het creŽren van een degelijke schakeling of besturing houdt echter niet op bij het eerste ontwerp. De fase na ontwerp is van even groot belang, om een product geheel te optimaliseren tot een kosten effectief en betrouwbaar eindproduct. Ook het creŽren van de nodige testapparatuur behoort tot het efficiŽnt en foutloos produceren van het eindproduct.